Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον στα Βάγια-Φωτογραφίες

Στον πολύ όμορφο χώρο της παιδικής χαράς των Βαγίων γιορτάσαμε την Κυριακή το απόγευμα την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες από το Εργαστήρι Ζωγραφικής, με την δασκάλα μας Ελένη Αναδιώτου στο κλείσιμο της καλλιτεχνικής σεζόν μας παρουσίασαν ορισμένες από τις υπέροχες δημιουργίες τους που εμπνεύστηκαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Σε ένα χώρο που είχε πλημμυρίσει από παιδιά και μεγάλους οι ομιλητές πέρασαν τα μηνύματα τους σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την υποχρέωση μας να παραδώσουμε έναν καλύτερο πλανήτη στις νεότερες γενιές. Τα παιδιά έπαιξαν τραγούδησαν και ζωγράφισαν θέματα για το περιβάλλον, και στο τέλος παρέλαβαν γλαστράκια με λουλούδια, ανακυκλώσιμες τσάντες πολλαπλών χρήσεων, μπαλόνια και έντυπα για την ανακύκλωση.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Νίκος Κοβάνης ο οποίος μας εξασφάλισε τα λουλούδια για τους μικρούς μας φίλους και τον ευχαριστούμε θερμά, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αναστάσιος Καμούτσης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κώστας Χαρακόπος και το μέλος Νάσια Μηνά, το στέλεχος του ΔΟΘ Σέρκα Μουλκιαρώτη, ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γεώργιος Βαλμάς, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Ελένη Σακελλάρη, πολλοί γονείς και φυσικά ένα σμήνος από παιδιά που ήταν και οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 25 και 26 Ιουνίου 2022 στο προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας, στην εκδήλωση μας για το κλείσιμο της σεζόν των χορευτικών μας τμημάτων και της χορωδίας μας με την συμμετοχή και φιλοξενούμενων τμημάτων. Θα υπάρξει προσεχώς νεότερη ενημέρωση.

Σχετικά